dissabte, 9 d’agost del 2008

AÇÒ NO S´ACABA ACÌ

La campanya "diguem no als bous embolats a Castalla"no s'ha acabat,podem continuar signant per aconseguir les maximes signatures posibles per a que siga el primer i l'ultim any que es fa aquesta barbaritat.
El que els espectadors d'anit van veure és una forma de tortura a un animal, ni art, ni tradiciò, ni novetat, ni originalitat, ni res de res. Desde Entelèkia volem condenar aquest acte criminal amb contundència .
QUE NO TE HAGAN CALLAR
salut i entelèkia

2 comentaris:

Anònim ha dit...

SABIEU QUE EL PALCO DE LA TRIBUNA NO CUMPLEIX AMB LA NORMATIVA DE SEGURETAT DE LA FESTA DE BOUS AL CARRER??
Si si.. a vosaltres us han fet gastar-vos una pasta reformant palcos i us han cobrat per posar-los pero el senyor alcalde - eixe que diu que tot el que fa es sempre que siga legal- ha posat un palco amb tribuna dalt que no compleix ni de prop la normativa de seguretat.

Ahora vas y lo cascas...

Anònim ha dit...

Hola gent, perdoneu que em desvie un poc del tema.
Estem buscant col·laboradors per a un nou projecte informatiu que s'està gestant, estarà finalitzat en els pròxims dies. El projecte s'anomena castalla.eu, el nostre objectiu és convertir-lo en el mitjà d'informació i participació on totes les opinions tinguen cabuda, on qualsevol persona puga publicar notícies, opinar i participar.

Volem que esta siga el mitjà de comunicació realitzat per i per a la gent de Castalla. Per això, la vostra participació activa, és vital per a l'èxit del projecte. El primer és conéixer la vostra impressió sobre esta nova iniciativa, per això vos demanem que ens deixeu els vostres comentaris ací, en el mateix post que hem publicat a Castalla.eu, o be a través de correu electrònic a l'adreça info@castalla.eu
Quan diem que esperem la vostra participació, ens referim a la vostra participació activa. Si algú vol publicar articles, vídeos, fotos, anem a donar-li accés a la publicació de notícies. Això sí, tot el que vullga publicar notícies o articles d'opinió, vídeos, fotos, haurà de firmar amb el seu nom, cada notícia/article publicat, nosaltres a canvi li regalarem als col·laboradors més actius un compte de correu nombredejemplo@castalla.eu perquè la utilitze a manera de bústia de suggeriments, feedback amb els usuaris o simplement per al seu ús personal.

Per a finalitzar comentar-vos que estem en fase de proves, si detecteu qualsevol error estaríem molt agraïts de la informació per a millorar amb major rapidesa.

Esperem les vostres peticions de col·laboració.
1 abraç a tots.