dimarts, 10 de juny del 2008

GRÀCIES, GRÀCIES I GRÀCIES............

ENTELÈKIA vol agraïr tot el suport rebut en els últims díes referent a la censura que hem patit per part de l'Ajuntament de Castalla.

Gràcies a la Comissió de les Trobades D'Escoles Valencianes i al Centre Cultural Castellut per comptar amb nosaltres per a un esdeveniment tan important.

Gràcies a totes les persones que dissabte 7 de juny van col·laborar en la protesta pacífica realitzada a la plaça Font Vella, tant a la gent que va tocar com a la gent que hi va participar directa o indirectament.

Gràcies a tots els mitjans de comunicació que s'han interessat i han sabut informar tan objectivament de la injustícia que estem vivint a Castalla per part de l'Ajuntament: Diari INFORMACIÓN, diari LEVANTE, vilaweb i altres blogs de la gent de Castalla.......

I se m'oblidava, un mil·lió de gràcies al Molt Il·lustre Ajuntament de Castalla, ja que mai un propòsit tan fascista havia deixat tan mal parat als seus creadors . Gràcies a ells, els dos grups de rock que pretenien silenciar (ENTELÈKIA I PELLIKANA), estan sonant més que mai; han aparegut en diaris molt importants i estan tenint una publicitat que mai cap altre grup de CASTALLA havia tingut.
Per tot açò i pel que queda MOLTES GRÀCIES!!!!! Ja sabeu:

"Qui entropessa i no cau avança més ràpid"

1 comentari:

Anònim ha dit...

DAVID, ERES EL MILLOR GUITARRISTA DE LA FOIA DE CASTALLA